Køreskolen i Albertslund

Køreskolekæden TopGearTrafik blev stiftet i 2002. Siden er køreskolen kun blevet større og kendt som en af de bedste steder at tage kørekort, og det skyldes især at vi har den højeste beståelsesprocent blandt eleverne. På køreskolen i Albertslund har vi efterhånden uddannet 1000-vis af elever, til kategorierne bilkørekort, MC-kørekort, trailerkort, lynkursus (hurtigt kørekort) og ikke mindst førstehjælp.

Dygtige og passionerede kørelærere

På køreskolen i Albertslund vil du hurtigt opleve, at du møder undervisere og kørelærere som brænder for at lære fra sig og elsker deres arbejde. Det gælder både i forbindelse med undervisningen og køretimerne mm. Vi ved, at det er sjovere og nemmere at lære noget nyt, når man lærer det fra en kørelærer som går op i at lære fra sig. Vi ved desuden, at alle lærer forskelligt, og vi går derfor meget op i at få alle med. Kom gratis med til introaften, som samtidig er holdstart. Så kan du møde kørelærerne, se lokalet og få en ide om køreskolen og undervisningen. Det kræver intet, koster intet og du møder bare op, når der er holdstart.

Du kan se datoer og tider for næste holdstart/introaften her:

Se holdstart/introaften
Undervisning-køreskole

Den højeste beståelsesprocent i byen skaber glade køreskoleelever.

Derfor skal du tage kørekortet hos TopGearTrafik Albertslund

Nye-hold-kørekort

Nye hold starter hver anden uge i Albertslund

Hos TopGearTrafik Albertslund starter et nyt hold til kørekort hver anden uge. Du kan bare møde op første gang – det koster intet at deltage første gang! Du kan se og tilmelde dig hold her.

Fleksibel_undervisning

Undervisning og køretimer tilpasset dit skema

Fleksibel køreskole hvad angår køretimer, teori, betaling og meget mere. Du kan fx altid deltage i undervisningen på en af vores andre køreskoler i Vanløse eller Frederiksberg.

sjov_undervisning

Underholdende og sjov undervisning

Vi er absolut ikke kedelige. Kommer du direkte fra en lang skoledag, sørger vi for, at undervisningen bliver sjovere end på din uddannelse.

højeste-beståelsesprocent (2)

Vestegnens højeste beståelsesprocent

Vi ruster dig godt til både teori- og køreprøve, og ved at alle mennesker lærer forskelligt. Derfor har vi også den højeste beståelsesprocent i byen.

bedste-kørelærere

De mest passionerede kørelærere

Vores kørelærere er passionerede, søde og tålmodige. Det garanterer dig bl.a. en god oplevelse i bilen, hvor du lærer at køre i dit eget tempo.

Billigt-kørekort

Billige priser men meget høj kvalitet

Selvom det er billigt at tage kørekort hos os, så går vi ikke ned på kvaliteten – Vi vil være den bedste køreskole hvad angår undervisning og beståelsesprocent.

Derfor kan du glæde dig til at starte hos TopGearTrafik i Albertslund

På køreskolen vægter vi kvalitet, fleksibilitet, god planlægning og et behageligt undervisningsmiljø højt. Vi synes det skal være underholdende og spændende undervisning, så eleverne har det sjovt, når de tager kørekort. Vi har elever fra hele Storkøbenhavn og vi ligger meget tæt på offentlig transport. Vores elever kommer især fra hele Albertslund samt omkringliggende byer – Glostrup, Vallensbæk, Taastrup, Høje Taastrup, Ballerup m.fl. og alle er velkommen. Med Vestegnens højeste beståelsesprocent, så sørger vi for, at du er godt rustet til at bestå både teori- og køreprøve, så du kan komme ud og køre på vejene på egen hånd.

Se holdstart/introaften

Tag kørekortet som almindeligt forløb, med automatgear eller som lynkursus

På vores køreskole i Albertslund kan du tage kørekortet som almindeligt forløb eller ekstra hurtigt som lynkursus. Du kan også tage andre kørekort som Trailerkørekort, generhverv og andre.

kørekort-b

Kørekort B (almindeligt kørekortforløb)

Tag kørekortet på ca. 12 uger, med ubegrænset teori, en bil som er nem at køre og meget mere.

Læs mere
lynkursus-kørekort

Lynkursus (ekstra-hurtigt kørekortforløb)

Du kan få dit kørekort hurtigst muligt på kun 4-6 uger gennem et skræddersyet forløb.

Læs mere

 

TopGearTrafik Albertslund
Roskildevej 16a
2620 Albertslund

Telefon: 53 58 19 04
E-mail: TopGearTrafik2@hotmail.dk

CVR: 31738776