Køreskolen på Frederiksberg

TopGearTrafik åbnede den 1. maj 2021 en helt nye afdeling beliggende på Frederiksberg ved siden af bl.a. Niels Brock og Forum Metrostation.

Hos TopGearTrafik sigter vi efter en høj beståelsesprocent blandt eleverne, så flest muligt får kørekortet hurtigt og billigt. Alle vores kørelærere har en stor passion for at lære fra sig. Det gælder både til teori og køretimer. Vores undervisning forbereder dig grundigt til teoriprøven og køreprøven. Du kan derfor hurtigt og sikkert få dit bilkørekort, og du vælger selv om det skal være i en bil med manuel- eller automatgear.

Vores elever kommer både fra Frederiksberg og hele København.

Skræddersyet undervisning – Fleksibel og moderne køreskole

Vores køreskole på Frederiksberg nær Forum giver dig en skræddersyet planlægning af dit forløb til dit bilkørekort. Hos TopGearTrafik forstår vi udmærket godt, at vores elever har travlt med en masse andre ting i hverdagen. Derfor tilbyder vi flere hold på forskellige tidspunkter, så du kan nemt kan passe ind i undervisningen til teori, køretimer, og gøre dig klar til teoriprøven samt køreprøven, og få dit kørekort i hånden.   

SE Introaftener/holdstart
Undervisning-køreskole
Nye-hold-kørekort

Gratis intro hver tirsdag i Vanløse

Du kan altid kigge ind til en gratis introaften – hver onsdag kl. 17.00 på køreskolen på Frederiksberg. Du møder bare op, når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Fleksibel_undervisning

Vi tilbyder fleksibel undervisning

Derfor kan du deltage i teoriundervisningen på kryds og tværs af holdende, og samtidigt deltage til teoriundervisningen på de to andre køreskoler i Albertslund og Vanløse.

sjov_undervisning

Sjovt og underholdende undervisning

På køreskolen på Frederiksberg sørger vi for, at du får hyggelige omgivelser og underholdning for pengene, samtidigt med at du lærer en masse.

højeste-beståelsesprocent (2)

Højeste beståelsesprocent blandt eleverne

Med mere en 20 års erfaring og 3 køreskoler, kan vi med største glæde sige, at vores elever er blandt dem med den højeste beståelsesprocent i hele København.

bedste-kørelærere

Søde og passionerede kørelærere og undervisere

I køreskolen på Frederiksberg har alle kørelærerne flere års erfaring og forstår at alle lærer forskelligt. Det garanterer dig gode teori- og køretimer, hvor du lærer mest muligt i dit eget tempo.

Billigt-kørekort

Billige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vores priser er blandt de billigste i branchen. For at holde kvaliteten af undervisningen, bilerne samt beståelsesraten i toppen, har vi prissat kørekortforløbene så de er billige, men uden at gå ned i kvalitet.

5-stjernet køreskole – Du finder os tæt på Forum, Frederiksberg i København

TopGearTrafik er din køreskole i Frederiksberg, København, kun et stenkast væk fra Forum St. Vores elever er superglade for os, og det ses tydeligt på de 5-stjernede anmeldelser vi har fået på Trustpilot. Vi har altid gået højt op i at imødekomme vores elevers behov, og det en af grundene til at vi har en meget høj beståelsesprocent. Vi forbereder dig, og sætter dig godt ind i tingene og alt det du skal lære op til din teoriprøve og køreprøve.

Københavns højeste beståelsesprocent – Bedste kørelærere med sjov læring

Alle vores kørelærere er dedikeret til at gøre din oplevelse sjov og lærerig samtidig med at klargøre dig til at blive en sikker og selvsikker bilist, klar til at færdes i trafikken. Vi sigter efter det bedste, og stiller derfor høje krav til efteruddannelse af vores personale som vi altid håndplukker. Det er også en af årsagerne til skolen høje niveau – både fagligt og pædagogisk. Vi ønsker at skabe det bedste undervisnings- og læringsmiljø, så du på bedste vis kan sikre dig dit bilkørekort eller motorcykelkørekort.

Tag kørekortet på almindelig tid eller som lynkursus i bil med manuelle eller automatgear

kørekort-b

Kørekort B (almindeligt kørekortforløb)

Tag kørekortet på ca. 12 uger, med ubegrænset teori, en bil som er nem at køre og meget mere. Kom til gratis introaften hver onsdagkl. 17 – Du møder bare op, når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Læs mere
Kørekort_Automatgear

Kørekort i bil med automatgear

Tag kørekortet på ca. 12 uger, med ubegrænset teori i en bil automatgear. Det bliver ikke nemmere at køre bil, end ved at køre i en bil med automatgear. Kom til gratis introaften hver tirsdag kl. 17 – Du møder bare op, når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Læs mere
lynkursus-kørekort

Lynkursus (ekstra-hurtigt kørekortforløb)

Du kan få dit kørekort hurtigst muligt på kun 4-6 uger gennem et skræddersyet forløb. For at komme i gang møder du bare op til en gratis introaften hver tirsdag kl. 17 – Når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Læs mere

Lynkursus – Hurtig gennemgang af forløb til kørekort

Vi tilbyder også lynkursus i Frederiksberg nær Forum til dem som vil have deres kørekort hurtigst muligt. Vi sørger for at afsætte flere timer om ugen til undervisning og køretimer, og være mere fleksible, så du lynhurtigt bliver klar til din teori- og køreprøve.

Bilkørekort til automatgear og manuelt gear

Hos vores trafikskole kan du både tage dit kørekort til bil med manuelt gear, men også til bil med automatgear. Vi tilbyder kørselsundervisning med automatgear, og en af fordelene ved at køre med automatisk gear er, at du bedre kan koncentrere dig om trafikken, da der ikke er behov for at skifte gear manuelt.

TopGearTrafik – Din vej til frihed

Et kørekort kan være din billet til frihed, uafhængighed og sjov. Om det er til praktisk brug som at hente børnene fra skole, eller til oplevelsesture som at tage på en ”Road trip”, så kan et kørekort ikke undværes. For mange unge er det et skridt på vej mod voksenlivet, og du kan godt glæde dig. Ring til os, eller skriv os en mail, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit kørekort bedst muligt. Vi er din lokale køreskole i Frederiksberg. Du kan også tilmelde dig til et af vores hold her.

 

TopGearTrafik Frederiksberg (Forum)

H.C. Ørsteds vej 50D
1879 Frederiksberg

Telefon: 53 58 19 04
Email: TopGearTrafik2@hotmail.dk

CVR: 31738776