Lynkursus – Formel 1

På denne side finder du information og svar på de hyppigste spørgmål ifm. at tage kørekort

Hvad kræver det af mig?

Du skal have tid til det. Dvs. du skal være meget fleksibel med hensyn til teori og kørelektioner. Du skal endvidere medbringe en lægeattest til brug for kørekort så snart du starter.

Hvad koster det?

For vores lynkursus (Formel 1 hold) skal du give 1.500 kr. ekstra. For de penge får du en kørelærer der er villig til at gøre det ekstra der skal til, for at du kan få al den obligatoriske undervisning meget hurtigere.

Hvor ligger køreskolerne?

Vores køreskoler finder du i Vanløse, Frederiksberg og Albertslund. Du kan endvidere veksle mellem teori og køreundervisning, sådan at du benytter den køreskole der passer bedst til din hverdag.

LYNKØREKORT - FÅ DIT KØREKORT PÅ REKORDTID
14.999,-
Kørekort på kun 4-6 uger
Ubegrænset teori PC+Tavle undervisning (listepris 3.500,-)
4 kørelektioner på manøvrebane (listepris 2.200,-)
16 kørelektioner på vej (listepris 16 x 400 = 6.400,-)
4 kørelektioner på køreteknisk anlæg (listepris 2500,-)
Førstehjælpskursus (listepris 850,-)
Bestil pakke
Lynkursus Tid banner

Hvor lang tid tager det?

Undervisningen afvikles efter aftale med kørelærer sådan at du hurtigst muligt får kørekortet i hånden. Alle køre- og teorilektioner aftales med det samme. Derefter skal du til teoriprøve, og når den er bestået, til den afsluttende praktiske køreprøve. Det tager typisk sammenlagt 4-6 uger.

Hvilke ekstraudgifter udover lovpakken og formel 1 tillægget får jeg?

  • Lægeattest ca. 3-500 kr.
  • Prøvegebyr 1000 kr.
  • Adm. gebyr til din kørelærer 200 kr.
  • Praktisk prøve 1450 kr.
  • Evt. ekstra kørelektioner 450 kr. pr. stk.
Ingen gebyrer

Hvordan kommer jeg igang?

Skriv eller ring til os, så finder vi et hold der passer dig. Du kan også se tidspunkter for holdstart og udfylde tilmeldingsformularen her. Kan du ikke finde et hold der passer dig? Vi opretter løbende nye hold. Tøv ikke med at kontakte os, så laver vi en plan til dig.

Hvilke ekstraudgifter kommer der?

Du kan forvente at du skal have en lægeattest til 300-400 kr. Der er et prøvegebyr til politiet på 600 kr. Et adm. gebyr til din kørelærer pr. prøve på 200 kr. En praktisk prøve til 1200 kr. Hvis du ikke har et førstehjælpsbevis i forvejen, koster det 850 kr. Evt. ekstra kørelektioner 400 kr. pr. stk.

Hvornår er der teori?

På køreskolerne i Vanløse, Frederiksberg og Albertslund, i København, i vores lækre lokaler har du PC- og klasseundervisning.

PC-undervisning:

  • Tirsdag 18.00-21.00
  • Onsdag 18.00-21.00
  • Torsdag 18.00-21.00

Klasseundervisning:

For at give dig fleksibilitet, vælger du selv hvilke dage du vil komme, og hvor ofte – og du kan bruge alle 3 køreskoler i Vanløse, Frederiksberg og Albertslund, efter hvad der passer dig. Vi har både PC- og klasseundervisning.

Skolen har åbent alle dage undtaget:

  • Alle helligdage.
  • Uge 52 og 53