Kørekort til bil med automatgear

Hvis du vil have kørekort til almindelig bil (Kategori B), har det altid været et krav, at du kunne styre en kobling og manuelt gear. Men i takt med, at flere og flere biler efterhånden er udstyret med automatgear, har færdselsstyrelsen nu ændret lidt på kravene, så du nu kan tage kørekort til biler med automatgear. Vores køreskoler findes i Vanløse, Frederiksberg eller Albertslund

Fordelen ved at køre med automatgear er, at du bedre kan koncentrere dig om trafikken, da der ikke skal laves gearskifte.

Dertil skal du ligeledes være opmærksom på, at hvis du består køreprøven med automatgear, så må du efterfølgende også kun køre bil med automatgear. Du skal til en ny køreprøve, hvis du ønsker dette ændret til at du må køre i biler med manuelt gearskifte.

Hvis du har haft køretimer og bestået køreprøven i en bil med manual gear, kan du køre både i biler med manual gear og med automatiskgear.

Som en af de få køreskoler tilbyder TopGearTrafik køreskolen nu også kørsel med automatgear. Det giver mulighed for følgende serviceydelser:

  • Generhvervelse af kørekort – Generhverv
  • Rutinetimer kr. 500 pr lektion – Rutinetimer 
  • Ombytning af udenlandsk kørekort til dansk
  • Vejledende helbredsmæssig køretest
  • Almindeligt kørekort til kategori B (giver dog kun tilladelse til at køre bil med automatgear efterfølgende) – Almindelig forløb eller Formel 1.

Ring eller skriv til os for at høre mere. Du også altid velkommen til at møde op på en af vores køreskoler i Vanløse, Frederiksberg eller Albertslund hvis du hellere vil det. Du kan også tilmelde dig og blot skrive besked, at du ønsker at køre i en bil med automatgear.  TILMELD HER