Køreskolen i Vanløse

Køreskolen i Vanløse blev stiftet i 2002, og er den første af i alt 3 køreskoler. Siden er køreskolen kun blevet større og samtidig kendt for den høje beståelsesprocent. TopGearTrafik er en af de ældste skoler i København. I dag har vi også en køreskole i Albertslund, og på Frederiksberg.

Siden 2002 har køreskolen i Vanløse uddannet 1000-vis af elever fra hele København, til kategorierne Bilkørekort, MC-kørekort, Trailerkort, Lynkursus kørekort og ikke mindst Førstehjælp.

Fleksibilitet, god planlægning og underholdene teori- og køretimer

På køreskolen vægter vi kvalitet, fleksibilitet, god planlægning og et behageligt og underholdende undervisningsmiljø højt. Vi har elever fra hele Storkøbenhavn og vi ligger meget tæt på offentlig transport med både metro, tog og bus. Vores elever kommer især fra Vanløse og nabobyerne – Frederiksberg, Valby, Hvidovre, Rødovre, Brønshøj, Nordvest, Husum m.fl. Alle er velkomne hos TopGearTrafik. Kom forbi til en gratis introaften – det foregår sideløbende med holdstart, så du får mødt kørelærere og for indtryk af køreskolen. Det koster intet, og du møder bare op til næste holdstart aften.  

Se Introaftener/holdstart

Derfor skal du tage kørekortet hos TopGearTrafik Vanløse

Nye-hold-kørekort

Gratis intro hver tirsdag i Vanløse

Du kan altid kigge ind til en gratis introaften – hver tirsdag kl. 17.00 på køreskolen i Vanløse. Du møder bare op, når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Fleksibel_undervisning

Vi tilbyder fleksibel undervisning

Derfor kan du deltage i teoriundervisningen på kryds og tværs af hold, samt på de to andre køreskoler i Albertslund og Frederiksberg.

sjov_undervisning

Ingen kedelig undervisning

Kedelig undervisning kan du få andre steder. På køreskolen i Vanløse sørger vi for, at du får underholdning for pengene, samtidigt med at du lærer noget.

højeste-beståelsesprocent (2)

Københavns højeste beståelsesprocent

Vi har mere end 20 års erfaring og haft 1000-vis af elever igennem. Vi kan derfor baseret på erfaring garantere dig de bedste forudsætninger for at bestå.

bedste-kørelærere

Passionerede og tålmodige kørelærere 

Vores kørelærere har alle flere års erfaring og forstår at alle lærer forskelligt. Det garanterer dig gode teori- og køretimer, hvor du lærer mest muligt i dit eget tempo.

Billigt-kørekort

Høj kvalitet, nemme biler og billige priser

Selvom det er billigt at tage kørekort hos os, så går vi ikke ned på kvaliteten – Vi vil være den bedste køreskole hvad angår undervisning og beståelsesprocent.

Dygtige kørelærere som forstår at alle lærer forskelligt

På køreskolen i Vanløse har vi mere end 20 års erfaring, og en ting er sikkert, og det er at alle lærer forskelligt. Det er der plads til hos TopGearTrafik Vanløse, og det betyder meget for vores kørelærere, at der er plads til alle. Undervisningen er varieret og tilpasset til, at alle kan være med. Vores mål er altid at sørge for, at du er bedst muligt rustet til at bestå teori- og køreprøven i første forsøg. 

Kom til gratis introaften og oplev stemningen og mød kørelærerne  

Når du kommer til introaften, vil du hurtigt opleve, at vores kørelærere brænder for at lære fra sig og elsker deres arbejde. Det gælder både i forbindelse med undervisningen og køretimerne mm. Du er velkommen til at komme ind og hilse på os, se lokalerne, opleve stemningen og få en fornemmelse for køreskolen og lokalerne. Det koster intet og du skal bare møde op – Vi afholder introaften sideløbende med holdstart hver tirsdag kl. 17.00. Det tæller samtidigt som en teoritime, så der kan være slået to fluer med et smæk! 

Se Introaftener/holdstart

I Vanløse kan du tage kørekortet som almindeligt forløb, med automatgear eller som lynkursus

kørekort-b

Kørekort B (almindeligt kørekortforløb)

Tag kørekortet på ca. 12 uger, med ubegrænset teori, en bil som er nem at køre og meget mere. Kom til gratis introaften hver tirsdag kl. 17 – Du møder bare op, når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Læs mere
Kørekort_Automatgear

Kørekort i bil med automatgear

Tag kørekortet på ca. 12 uger, med ubegrænset teori i en bil automatgear. Det bliver ikke nemmere at køre bil, end ved at køre i en bil med automatgear. Kom til gratis introaften hver tirsdag kl. 17 – Du møder bare op, når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Læs mere
lynkursus-kørekort

Lynkursus (ekstra-hurtigt kørekortforløb)

Du kan få dit kørekort hurtigst muligt på kun 4-6 uger gennem et skræddersyet forløb. For at komme i gang møder du bare op til en gratis introaften hver tirsdag kl. 17 – Når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Læs mere

TopGearTrafik Vanløse
Jernbane Allé 7
2720 Vanløse, København

Telefon: 53 58 19 04
Email: TopGearTrafik2@hotmail.dk

CVR: 31738776