Køreskolen i Valby

På køreskolen i Valby vægter vi kvalitet, fleksibilitet, god planlægning og et behageligt og underholdende undervisningsmiljø højt. Vi har elever fra hele Storkøbenhavn og vi ligger meget tæt på offentlig transport med både tog og bus. Køreskolen i Valby ligger et stenkast fra Sankt Anæ gymnasium, Københavns åbne gymnasium og sukkertoppen. Vores elever kommer især fra Valby og nabobyerne – Frederiksberg, Hvidovre, Vesterbro, Vanløse m.fl. I Valby tilbyder vi bl.a.: Kørekort til bil, kørekort til MC, forskellige førstehjælpskurser og kørelæreruddannelsen. Alle er velkomne hos TopGearTrafik og kan komme til gratis introaften hver tirsdag kl. 18.30.

Køreskolen er en del af vores i alt 4 køreskoler. Vi er kendte for den høje beståelsesprocent og underholdende undervisning. TopGearTrafik er en af de ældste skoler i København. I dag har vi også en køreskole i VanløseAlbertslund. og på Frederiksberg. Teoriundervisning kan følges på kryds og tværs af alle køreskolerne efter dit eget ønske og din kalender.

Siden 2002 har TopGearTrafik uddannet 1000-vis af elever fra hele København, i kategorierne Bilkørekort, MC-kørekort, Trailerkort, Lynkursus kørekort og ikke mindst Førstehjælp.

Tag din køreprøve med selvtillid efter en grundig køreuddannelse hos os

Køreskolen i Valby er en fremragende mulighed for at lære at køre sikkert og effektivt. TopGearTrafik har nogle højt kvalificerede kørelærere. TopGearTrafik kendt for sin høje beståelsesprocent, hvilket betyder, at eleverne er godt forberedt til at tage deres køreprøve. Vi er også kendte for at være venlige og imødekommende overfor vores elever, og vi har en høj grad af fleksibilitet, når det kommer til at tilpasse undervisningen til elevernes travle hverdag. Hvis du ønsker at lære at køre og blive godt rustet til trafikken, så er køreskolen i Valby et fremragende valg.

Se Introaftener/holdstart

Derfor skal du tage kørekortet hos TopGearTrafik Valby

Nye-hold-kørekort

Gratis intro hver tirsdag i Valby

Du kan altid kigge ind til en gratis introaften – hver tirsdag kl. 18.30 på køreskolen i Valby. Du møder bare op, når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Fleksibel_undervisning

Undervisningsskema der passer alle

Hos os har du mulighed for at deltage i teoriundervisningen på kryds og tværs af hold, både i Valby og de tre andre køreskoler i VanløseAlbertslund. og på Frederiksberg.

sjov_undervisning

Underholdende undervisning

Ingen gider kedelig undervisning. Vi går meget op i at have det sjovt og lære på samme tid. Så ønsker du et forløb, med gode og hyggeligt omgivelser, så køreskolen i Valby et sikkert valg.

højeste-beståelsesprocent (2)

Københavns højeste beståelsesprocent

Med fantastiske kørelærere samt underholdene og grundigt sammensat undervisningsmateriale/forløb, kan vi glæde os over, at vi har den højeste beståelsesprocent i byen.

bedste-kørelærere

Erfarne og behagelige kørelærere 

Vores kørelærere har alle flere års erfaring og garanterer dig en behagelig og god oplevelse til køre- og teoritimerne. Vi forstår, at alle lærer forskelligt.

Billigt-kørekort

Høj kvalitet, nemme biler og billige priser

Selvom det er billigt at tage kørekort hos os, så går vi ikke ned på kvaliteten – Vi vil være den bedste køreskole hvad angår undervisning og beståelsesprocent.

Se frem til at fantastisk forløb

Vælger du at starte på vores køreskole i Valby, så kan du se frem til en helt fantastisk og spændende oplevelse. Med erfarende og kvalificerende kørelærere, så er du sikret nogle underholdene og lærerene teoritimer. Vores undervisning er meget varieret og tilpasset til, at alle kan være med. Du vil hurtigt mærke hvor meget du lærer gang på gang, og vi sørger for, at du føler dig mere end klar til både teori- og køreprøve.

Du har mulighed for at tage kørekortet som almindeligt forløb, med automatgear eller som lynkursus

kørekort-b

Kørekort B (almindeligt kørekortforløb)

Tag kørekortet på ca. 12 uger, med ubegrænset teori, en bil som er nem at køre og meget mere. Kom til gratis introaften hver tirsdag kl. 18.30 – Du møder bare op, når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Læs mere
Kørekort_Automatgear

Kørekort i bil med automatgear

Tag kørekortet på ca. 12 uger, med ubegrænset teori i en bil automatgear. Det bliver ikke nemmere at køre bil, end ved at køre i en bil med automatgear. Kom til gratis introaften hver tirsdag kl. 18.30 – Du møder bare op, når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Læs mere
lynkursus-kørekort

Lynkursus (ekstra-hurtigt kørekortforløb)

Du kan få dit kørekort hurtigst muligt på kun 4-6 uger gennem et skræddersyet forløb. For at komme i gang møder du bare op til en gratis introaften hver tirsdag kl. 18.30 – Når der er holdstart (Holdstart holdes sideløbende med introaftener).

Læs mere

TopGearTrafik Valby
Vigerslev Alle 38, 2500 Valby

Telefon: 26 77 52 99
Email: TopGearTrafik2@hotmail.dk

CVR: 31738776